Aknes randų šalinimas

Deka Red Touch lazeris

Aknės randų šalinimas naudojant Red Touch lazerį veikia pasitelkiant unikalų 675 nm bangos ilgį, kuris tiksliai veikia kolageną odos dermos sluoksnyje. Šis lazeris yra pirmasis ir vienintelis, kuris naudoja šį specifinį bangos ilgį, leidžiantį efektyviai ir švelniai gydyti randus be didelės žalos aplinkiniams audiniams.

Red Touch lazeris yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori efektyviai ir saugiai pašalinti aknės randus bei pagerinti bendrą odos būklę. Jei norite daugiau sužinoti apie šią procedūrą ir kaip ji gali jums padėti, registruokitės konsultacijai mūsų grožio namuose.

 

Aknės randų šalinimo kaina pateikiama žemiau.

 

  • Viena sritis: 59 eur
  • Visas veidas: 150 eur

 

Šios procedūros užtikrina, kad jūsų oda atrodys sveikesnė ir lygesnė, o jūs jausitės labiau pasitikintys savimi.

 

Aknės randų šalinimo būdai gali būti įvairūs, pateikiame pavyzdžius žemiau.

  • Lazerinė terapija: Lazeriai, tokie kaip CO₂ ar erbio lazeriai, sunaikina pažeistus odos audinius ir skatina naujo kolageno gamybą, taip sumažinant randų gylį ir išlyginant odos paviršių. Fractional lazeriai veikia mažais mikroskopiniais stulpeliais, paliekant nepažeistus odos plotelius, kurie padeda greičiau atsistatyti​, teigia Verywell Health ir​​ Derm Collective portalai.​.
  • Cheminis pilingas: Naudojamos specialios cheminės medžiagos, kurios pašalina viršutinį odos sluoksnį, skatindamos naujų, sveikesnių odos ląstelių augimą. Tai gali padėti sumažinti paviršinių randų matomumą​, teigia Mayo Clinic​.
  • Mikrodermabrazija ir dermabrazija: Šios procedūros pašalina viršutinius odos sluoksnius, skatindamos kolageno gamybą ir odos atsinaujinimą. Dermabrazija yra intensyvesnė ir paprastai naudojama gilesniems randams gydyti​.
  • Microneedling: Procedūra, kurioje naudojamos mažos adatos, kurios sukuria mikroskopines žaizdeles odoje, skatinant kolageno gamybą. Tai ypač veiksminga gydant įdubusius randus​.
  • Užpildai (fillers): Depresuoti randai gali būti užpildyti specialiais injekciniais užpildais, tokiais kaip hialurono rūgštis, kurie laikinai išlygina odos paviršių​.
  • Krioterapija: Naudojama užšaldyti ir sunaikinti randinius audinius, dažnai kartu su kortikosteroidų injekcijomis, siekiant sumažinti iškilusius randus​.
  • Chirurginis gydymas: Sunkesniais atvejais gali būti naudojama chirurginė randų pašalinimo technika, pavyzdžiui, punch excision arba subcision, kai randinis audinys yra iškerpamas arba atlaisvinamas.

 

Kiekviena iš šių procedūrų turi savo privalumus ir galimas šalutines reakcijas, todėl svarbu pasitarti su specialistu, kuris padės parinkti tinkamiausią metodą pagal jūsų odos būklę ir lūkesčius.

Kainoraštis

PIGMENTINIŲ DĖMIŲ ŠALINIMO KAINA

Impulso kaina
25 eur
10 cm X 10 cm
100 eur

AKNĖS RANDŲ ŠALINIMO KAINA

Viena sritis
59 eur
Visas veidas
150 eur

FOTOATJAUNINIMO KAINA

Viena sritis
59 eur
Visas veidas
150 eur
Kaklas + dekoltė
150 eur
Veidas + Kaklas + Dekoltė
260 eur

RAUKŠLIŲ MAŽINIMO KAINA

Viena sritis
59 eur
Visas veidas
150 eur
Kaklas + dekoltė
150 eur
Veidas + kaklas + dekoltė
260 eur

Dažniausiai užduodami klausimai

Kas yra RED TOUCH lazeris?

Red Touch lazeris, sukurtas DEKA, yra pažangi ir unikali technologija, skirta odos atjauninimui ir pigmentinių dėmių šalinimui. Šis lazeris naudoja 675 nm bangos ilgį, kuris specifikuotai veikia kolageną, esančio gilesniuose odos sluoksniuose, ir skatina naujo kolageno sintezę. Tai pirmasis tokio tipo lazeris rinkoje, todėl jo poveikis yra itin efektyvus ir švelnus

Red Touch lazeris ypač tinka neinvazinėms odos fotorejuvenacijos procedūroms, raukšlių mažinimui, gerųjų pigmentinių dėmių šalinimui, odos elastingumo gerinimui bei aknės randų mažinimui​. Procedūra yra beveik neskausminga, nereikalauja ilgalaikio atsigavimo laikotarpio ir nesukelia šalutinių poveikių​.​.

Per kiek laiko oda sugyja po procedūros RED TOUCH lazeriu?

RED TOUCH diodo lazerio procedūra yra unikali tuo, kad po jos nereikalingas joks gijimo periodas. Tai neinvazinė procedūra, nesukelianti jokio šalutinio poveikio ar žalos odos paviršiui.

Po RED TOUCH lazerio procedūros galima iškart gyventi įprastą gyvenimą.Tai yra didžiulis šio metodo privalumas, ypač tinkantis užimtoms moterims, kurios neturi laiko ilgam gijimo procesui.

Po procedūros reikėtų vengti saulės spindulių ar intensyvios saulės (soliariumo) poveikio ant gydytos odos srities bent 4 savaites. Rekomenduojama naudoti apsauginius kremus nuo saulės su SPF 50, jei tenka praleisti ilgesnį laiką lauke. Tai padės išvengti nepageidaujamo pigmentacijos atsiradimo ir užtikrins geriausius procedūros rezultatus.

Ar RED TOUCH lazerio procedūra yra veiksminga?

Taip, RED TOUCH diodo lazerio procedūra yra itin veiksminga odos atjauninimo ir įvairių odos problemų sprendimo metodika. Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad šis revoliucinis lazeris gali ženkliai pagerinti odos būklę ir sumažinti daugybę odos defektų.

RED TOUCH lazerio veiksmingumas pasireiškia jo gebėjimu stimuliuoti naujo kolageno ir elastino skaidulų gamybą odoje. Būtent kolagenas ir elastinas yra pagrindiniai komponentai, užtikrinantys odos stangrumą, elastingumą ir jaunatviškumą. Laikui bėgant, natūrali šių skaidulų gamyba lėtėja, todėl atsiranda raukšlės, oda tampa suglebusi ir nelygi. RED TOUCH lazeris suaktyvina fibroblastus – ląsteles, atsakingas už kolageno ir elastino sintezę, taip skatindamas odos atsinaujinimą iš vidaus.

Kokio amžiaus pacientams geriausia atlikti lazerinį odos atjauninimą ar pigmentinių dėmių šalinimą?

Lazerinis odos atjauninimas RED TOUCH diodo lazeriu yra tinkamas įvairaus amžiaus pacientams, tačiau geriausių rezultatų galima pasiekti, pradėjus procedūras nuo 25-30 metų amžiaus. Būtent šiuo laikotarpiu natūralūs senėjimo procesai pradeda pasireikšti odos pokyčiais – atsiranda smulkių raukšlelių, oda praranda skaistumą ir tamprumą.

Pradėjus lazerinį odos atjauninimą ankstyvo senėjimo stadijoje, galima ne tik efektyviai koreguoti jau atsiradusias problemas, bet ir užkirsti kelią gilesnių raukšlių bei ryškesnių odos defektų formavimuisi ateityje. Reguliarios palaikomosios procedūros padės ilgiau išsaugoti jaunatvišką ir sveiką odos išvaizdą.

Kada pamatysiu rezultatus po RED TOUCH lazerio procedūros?

Rezultatai po RED TOUCH lazerio procedūros pasireiškia palaipsniui ir gali skirtis priklausomai nuo individualių odos savybių bei gydymo plano. Dažniausiai pirmieji pokyčiai pastebimi jau po pirmos procedūros – oda tampa skaistesnė, lygesnė, susiaurėja poros.

Ženklūs rezultatai, tokie kaip raukšlių sumažėjimas, odos stangrumo padidėjimas ar pigmentinių dėmių išnykimas, pasireiškia po 3-4 procedūrų kurso. Tai yra dėl to, jog RED TOUCH lazeris skatina naujų kolageno ir elastino skaidulų gamybą odoje, o šis procesas vyksta palaipsniui ir tęsiasi dar keletą mėnesių po paskutinės procedūros.

Atsiliepimai

Ona Milkintaitė
Džiaugiuosi, kad Vilniuje atsirado profesionalai, gydantys sergančias pėdas, išvaduojantys nuo komplekso slėpti jas uždaruose batuose. Labai rekomenduoju visiems apsilankyti CosmeticsM salone - ateisite šiek tiek bijodami, išeisite atsipalaidavę ir dėkingi.
Raimundas Grigaliūnas
Dovana žmonai: Padovanoję su sūnumis šią paslaugą žmonai, jos reakcija likome patenkinti.
Liana Davletšina
Cosmetics M studijoje pirmą kartą patyriau, kad pedikiūras gali būti išties maloni procedūra. Po jos kojos tampa lengvos, pėdos estetiškos, dailios ir visa tai vos per valandą! Kartą išbandžius šią naujos kartos procedūrą, į jokį kitą saloną nesinori kelti kojos!
Gulnara Galiachmetova
Po vasaros sode mano mamai itin reikėjo apsilankymo pas profesionalią pedikiūrininkę, padovanojau jai kuponą. Apsilankius ji pasidalino, kad neįsivaizdavo tokios kruopščios ir rūpestingos procedūros, iškarto užsirašė kitam kartui.
Lina Liutkutė
Subtilumas, elegancija, rūpestis ir gera nuotaika – tai patyriau Editos „pėdučių“ salone.
Mantas Bagdonas
Žmona: visiškai kitaip nei įprastai. Profesionaliai, moderniai, super maloniai ir labai kokybiškai. Nerealiai!
Simona Urbanavičiūtė
Profesionaliausia tokio pobūdžio paslauga, kokia teko naudotis. Specialistai puikiai identifikuoja problemas, pataria ir sprendžia jas.
Ramutė Meškelienė
Kėdėje jaučiausi labai patogiai. Procedūra atlikta kokybiškai, dailiai, specialistė maloni ir profesionali. Džiaugiausi rezultatu.
Romanas Teličėnas
Labai malonus aptarnavimas, gerti arbatą, kol tau atlieka pedikiūrą, buvo labai smagu. Gera pasitikėti profesionalais!!! Pamačius atliktus darbus „projektus“ :) (nagų atstatymą) likau nustebintas. Rekomenduoju visiems!!!
Ligita Vaitkutė
Kokybė, malonios emocijos, ramybės akimirkos. Kas gali būti geriau :) Ačiū
Jūratė Bartaškienė
Puikus ir šiltas aptarnavimas, profesionalus personalas, greitas efektas, moderniausi darbo įrankiai! Ir tai ne tik grožio, bet ir gydomosios procedūros tik „Cosmetics M“. Ačiū
Irmantas Sukackas
Žmonos reakcija po vizito Cosmetics M: Geriausia dovana iš vyro per visus bendro gyvenimo metus!!!
Aneta Burneikaitė
COSMETICS M priverčia pasijausti lyg rojuje. 100% kokybė. Itin paslaugus, profesionalus, bendraujantis personalas.